Junta directiva

Actualment, la Junta Directiva de la Societat Musical està formada pels següents membres amb els càrrecs estipultas per la legislació vigent:

President: Jaume Medall
Vicepresidenta: Sergio Celades
Secretària: Natividad Rovira
Tresorer: Ricardo Badenes
Vocals: Inés Andreu, Toni Peñalver, Ramon Escrig i Vicent Monfort.

A més a més, les àrees de treball en què es divideix el funcionament ordinari de la Junta més enllà de l’estipulat en els estatuts de la SM es troben repartides de la següent manera:

Encarregades de l’escola d’educands: Inés Andreu i Ramon Escrig.
Encarregat de comunicació i noves tecnologies: Toni Peñalver.
Encarregada de l’arxiu: Vicent Monfort.

2 Responses to Junta directiva

 1. Hola!
  A sugerencia de Miguel Angel Moliner, Vicerrector de l’Uji, os invite a la reunió que mantindrem el divendres a la Casa de la Cultura de Atzeneta, a les 19h, i que creiem pot ser del vostre interés. Si considereu oportú invitar a altres persones a la reunió ho podeu fer.
  Gràcies!

  Paco Santonja
  Si voleu més informació truqueu-me al 661482555

 2. nuria says:

  Att. Junta directiva.
  Atzeneta a 17 de març de 2014
  Hola. Volia fer uns comentaris sobre les instalacions de l’escola d’educandos. Pense que estàn molt deteriorades, que falta neteja, i algú que s’ocupe de l’ordre i del mateniment.
  Detalls com la cortina de fora tota trencada, o canviar unes simples bombilles de baix no poden ser problema de presupost. Sembla més un problema de deixadesa.
  Es necessari que unes instalacions on passa tanta gent es netegen i això hauria d’estar previst en el presupost.
  Ja no parlem d’armaris per als instruments o canviar el mobiliari…
  Els pares paguem gustosament l’educació musical que els presteu als nostres fills però no menys important és el lloc que siga agradable, un aspect que segur influeix a l’hora de donar i rebre classes.
  Com sabreu, acaben d’eixir les subvencions per a bandes musicals i en concret per a renovar instalacions.
  Este es el link.
  RESOLUCIÓN de 28 de febrero de 2014, del Conseller de Gobernación y Justicia, por la que se da publicidad a los créditos que han de financiar las subvenciones que se concedan en el marco de la Orden 4/2014, de 24 de enero, de la Conselleria de Gobernación y Justicia, de convocatoria de subvenciones destinadas a la construcción y remodelación de las infraestructuras de las sociedades musicales de la Comunitat Valenciana para el ejercicio 2014. [2014/2151] (DOCV núm. 7234 de 14.03.2014) Ref. Base Datos 002285/2014

  http://www.docv.gva.es/index.php?id=79&L=1&sig=002285/2014

  Este tema no és una opinió individual sino el sentir de molts pares que hem fet este comentari reitaradament des de l’àmbit privat. Espere que servisca como a crítica constructiva i per suposat estem per a ajudar en el que faça falta.

  Una salutació.

  Núria Pérez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


+ 8 = setze

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>