Junta directiva

Actualment, la Junta Directiva de la Societat Musical està formada pels següents membres amb els càrrecs estipultas per la legislació vigent:

President: David Bellés
Vicepresident: Toni Alapont
Secretària: Vicent Aparici
Vicesecretària: Paula Fernández
Tresorera: Maria Barreda
Director de l’escola: Isidre Andreu
Vocals: Inés Andreu, Pau Escrig, Josep Escrig, Nati Rovira, Paula Agut, Cristian Solsona i Fayco Eixau.

2 Responses to Junta directiva

 1. Hola!
  A sugerencia de Miguel Angel Moliner, Vicerrector de l’Uji, os invite a la reunió que mantindrem el divendres a la Casa de la Cultura de Atzeneta, a les 19h, i que creiem pot ser del vostre interés. Si considereu oportú invitar a altres persones a la reunió ho podeu fer.
  Gràcies!

  Paco Santonja
  Si voleu més informació truqueu-me al 661482555

 2. nuria says:

  Att. Junta directiva.
  Atzeneta a 17 de març de 2014
  Hola. Volia fer uns comentaris sobre les instalacions de l’escola d’educandos. Pense que estàn molt deteriorades, que falta neteja, i algú que s’ocupe de l’ordre i del mateniment.
  Detalls com la cortina de fora tota trencada, o canviar unes simples bombilles de baix no poden ser problema de presupost. Sembla més un problema de deixadesa.
  Es necessari que unes instalacions on passa tanta gent es netegen i això hauria d’estar previst en el presupost.
  Ja no parlem d’armaris per als instruments o canviar el mobiliari…
  Els pares paguem gustosament l’educació musical que els presteu als nostres fills però no menys important és el lloc que siga agradable, un aspect que segur influeix a l’hora de donar i rebre classes.
  Com sabreu, acaben d’eixir les subvencions per a bandes musicals i en concret per a renovar instalacions.
  Este es el link.
  RESOLUCIÓN de 28 de febrero de 2014, del Conseller de Gobernación y Justicia, por la que se da publicidad a los créditos que han de financiar las subvenciones que se concedan en el marco de la Orden 4/2014, de 24 de enero, de la Conselleria de Gobernación y Justicia, de convocatoria de subvenciones destinadas a la construcción y remodelación de las infraestructuras de las sociedades musicales de la Comunitat Valenciana para el ejercicio 2014. [2014/2151] (DOCV núm. 7234 de 14.03.2014) Ref. Base Datos 002285/2014

  http://www.docv.gva.es/index.php?id=79&L=1&sig=002285/2014

  Este tema no és una opinió individual sino el sentir de molts pares que hem fet este comentari reitaradament des de l’àmbit privat. Espere que servisca como a crítica constructiva i per suposat estem per a ajudar en el que faça falta.

  Una salutació.

  Núria Pérez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


5 × set =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>