De festa amb la xaranga el Traguet i la discoteca mòbil The End

A banda dels actes en què els protagonistes foren els educands, per Santa Cecília els músics de la Banda també organitzaren un seguit d’activitats que comptaven amb la música com a eix vertebrador.

Lluís l’abanderat i Gemma l’ama del Sol ballant al ritme de la Xaranga el Traguet

El matí del dissabte 24 es va iniciar amb l’imprescindible esmorzar (enguany a la Tasca la Botana) per tal d’agafar forces per enfrontar el divertit i engrescador correbars. Amb la idea de repartir la música i la festa per tot el poble, la Xaranga el Traguet, que està integrada pels diferents músics de la banda del poble, va acompanyar amb les melodies més populars i modernes del seu repertori la visita pels bars i restaurants del poble: Casa Ramon, el Gilber, los Almendors, l’Elias i el Sol. De bar en bar, de Salses a Guardamar, com bé diu la cançó, els músics es van aplegar finalment al Restaurant Roures per tal de dinar i recuperar-se d’un migdia tan bulliciós.

Després d’una vesprada més tranquil·la amb el passacarrer conjunt entre els músics de la Banda i la Banda Jove, tots els esforços es van concentrar en el sopar organitzat al local polivalent. A més dels components de la banda, també hi assistiren amics i antics músics de la nostra Societat Musical, que van poder gaudir tots plegats d’un sopar cassolà de llom i llonganisses amb tomata, cocs, picadeta i unes postres especials de coc amb poma i braç de gitano. La vetllada va tenir continuació amb la discoteca mòbil The End, a la qual es van sumar molts atzenetins i atzenetines amb ganes de compartir l’esperit de festa que caracteritza la celebració de Santa Cecília. Fins vora les 6 del matí i fent petar la xerrada, es van poder ballar i escoltar les cançons més comercials amb l’animació del disc-jockey.

Fotografia oficial de la Banda 2012 davant l’església

Per finalitzar els actes d’enguany, la Banda va participar en la missa que es va celebrar el diumenge 25 a l’Església parroquial de Sant Bartomeu. Amb el pasdoble Carrascosa del mestre Jaume Teixidor, recuperat per a l’ocasió del repertori amb què antigament ja comptava la Banda, els músics realitzaren un passacarrer previ a la litúrgia en honor a Santa Cecília en la qual la coral del poble va representar els goigs de Sant Bartomeu. Quan va acabar, els músics i acompanyants es van traslladar aquest any al Magranar per celebrar el dinar oficial de Santa Cecília, mítica cloenda dels actes dirigits a recordar a la patrona dels músics. Però enguany hi va haver un fet especial, i és que en el transcurs d’aquest àpat es va fer entrega d’una placa de reconeixement sentit i públic a Vicent Escrig i Juan, trompeta i president de la SM des del 1992 al 1998, pels 31 anys que ha dedicat a la Banda en l’any que l’ha abandonada com a músic actiu, però no com a amic i soci compromés.

Podeu consultar la resta de fotografies dels actes de Santa Cecília en l’àlbum corresponent a l’apartat de “Fotos“.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


− 2 = cinc

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>